Mentenanta sistemelor de
evacuare a fumului

Exemple de astfel de echipamente: Trape de evacuare a fumului, Trape verticale de evacuare a fumului, Ventilatoare de evacuare a fumului, Sisteme pasive de evacuare a fumului, Geamuri electrice comandate de la distanta, etc.

Fire&Rescue Services realizeaza serviciile de verificare, mentenanta si revizie tehnica a tuturor tipurilor de sisteme de evacuare a fumului, la nivel national. Mentenanta si revizia tehnica a acestor sisteme se realizeaza de catre un expert in domeniu (inginer sau technician) in conformitate cu checklist-uri europene standard, dar si in functie de criterii specificate de producatorul instalatiei .

In cazul in care, pe langa mentenanta si revizia tehnica efectuata, instalatia necesita reparatii, compania noastra ofera atat piese de schimb, cat si unitati complete de inlocuire (ambele respectand cele mai inalte standarde de calitate si avand certificate europene valide), la cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.

AVANTAJELE NOASTRE

Acoperire Nationala 100%

15 ani de experienta

Echipa de 110 specialisti în cele 4 sedii din tara

Materiale si piese de schimb de cea mai inalta calitate, cu certificate europene valide

Garantat cea mai avantajoasă oferta de pret

Imagini din activitatea noastra

Fa parte gratuit din programul Rapid Fire Service, unic in Romania

Instalatiile si sistemele de evacuare a fumului au rolul de evacua fumul rezultat in urma unui incendiu fara sa produca extinderea acestuia. Echiparea constructiilor cu astfel de instalatii se face in funcție de categoria, tipul, nivelul de risc la incendiu si destinatia cladirii, in conformitate cu normele legislative in vigoare si analiza expertului in domeniu.

Stiati ca?

Doar in 2015, am asigurat mentenanta a peste 4.000 de sisteme de evacuare a fumului. Daca ai pune toate aceste sisteme la un loc, ar acoperi un zgarie-nori.

Instalatiile de detectie si alarmare a incendiilor trebuie sa asigure non-stop, 365 de zile pe an urmatoarele:

    • Pastrarea cailor de evacuare libere si permiterea civililor sa paraseasca cladirea in siguranta;
    • Permiterea echipelor de intervenție sa actioneze prin fomarea unui ,,strat” lipsit de fum;
    • Reducerea ratei de extindere a incendiilor;
  • Reducerea daunelor aduse constructiei prin limitarea caldurii si a volumului de fum ce raman prinse inauntru;

Notice: Undefined offset: 0 in /home/firesero/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 937