Mentenanta sisteme de limitare
si stingere a incendiilor

Exemple de astfel de echipamente: Hidranti interiori si exteriori (portativi sau ficsi, subterani sau de suprafata), Sprinklere sau Pulverizatoare, Sprinklere deschise (drencere), Grupuri Pompare, Usi anti-foc, Instalatii de stingere a incendiilor cu gaz inert, etc.

Fire&Rescue Services realizeaza serviciile de verificare, mentenanta si revizie tehnica a tuturor tipurilor de sisteme de limitare si stingere a incendiilor, la nivel national. Mentenanta instalatii stingere incendii si revizia tehnica a acestor sisteme este facuta de catre un expert in domeniu (inginer sau tehnician) in conformitate cu checklist-uri europene standard, dar si in functie de criterii specificate de catre producatorul instalatiei.

In cazul in care, pe langa mentenanta si revizia tehnica efectuata, instalatia necesita reparatii, compania noastra ofera atat piese de schimb, cat si unitati complete de inlocuire (ambele respectand cele mai inalte standarde de calitate si avand certificate europene valide), la cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.

AVANTAJELE NOASTRE

Acoperire Nationala 100%

15 ani de experienta

Echipa de 110 specialisti in cele 4 sedii din tara

Materiale si piese de schimb de cea mai inalta calitate, cu certificate europene valide

Garantat cea mai avantajoasa oferta de pret

Imagini din activitatea noastra

Fa parte gratuit din programul Rapid Fire Service, unic in Romania

Instalatiile de limitare si stingere a incendiilor au rolul de a asigura siguranta in situatiile de urgenta, deoarece pot preveni sau chiar stinge incendiile, dand in acelasi timp posibilitatea de interventie in timp util, salvandu-va viata si proprietatea. Echiparea constructiilor cu astfel de instalatii se face in functie de categoria, tipul, nivelul de risc la incendiu si destinatia cladirii, în conformitate cu normele legislative in vigoare si analiza expertului in domeniu.

Stiati ca?

Doar in 2015, am asigurat mentenanta a peste 5000 de sisteme de limitare si stingere a incendiilor la nivel national. Daca ai porni aceste sisteme in acelasi timp, ai umple un bazin olimpic intr-o secunda.

Instalatiile de limitare si stingere a incendiilor trebuie sa asigure in orice moment urmatoarele:

 • Actionarea la activarea de catre un sistem de detectie automata a incendiilor sau cu butoane de
  actionare manuale;
 • Functionarea continua si stabila pentru un anumit interval de timp (in timpul unui incendiu);
 • Stingerea completa sau limitarea focului si impiedicarea sau incetinirea propagarii si extinderii
  acestuia;
 • Permiterea persoanelor sa paraseasca cladirea in siguranta si a echipelor de interventie sa intervina in
  timp util;
 • Salvarea sau reducerea gradului de deteriorare a constructiei;

Notice: Undefined offset: 0 in /home/firesero/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 937