Inchiriere/vanzare
autospeciale pompieri

Fire&Rescue Services comercializeaza sau ofera servicii de inchiriere a 16 autospeciale de pompieri. In functie de necesitatile dumneavoastra puteti alege sa achizitionati o autospeciala de pompieri sau de ce nu, sa o inchiriati pentru o perioada de timp dorita. In acest fel puteti alege oferta de pret avantajoasa si personalizata pentru nevoile dumneavoastra.

AVANTAJELE NOASTRE

Acoperire Nationala 100%

15 ani de experienta

Echipa de 110 specialisti in cele 4 sedii din tara

Echipamente si piese de schimb de cea mai inalta calitate, cu certificate europene valide

Garantat cea mai avantajoasa oferta de pret

Imagini din activitatea noastra

Fa parte gratuit din programul Rapid Fire Service, unic in Romania

Doar in 2015, autospecialele inchiriate de noi au asigurat protectia impotriva incendiilor in cadrul a peste 60 de evenimente publice.

Stiati ca?

Doar in 2015, autospecialele inchiriate de noi au asigurat protectia impotriva incendiilor in cadrul a peste 60 de evenimente publice.

Dotarile tehnice, respectiv accesoriile si echipamentele prezente pe autospeciala de pompieri sunt in conformitate cu inventarul dat de normele legislative in vigoare. In cazul inchirierii unei autospeciale de pompieri, costurile testelor periodice, reviziilor tehnice si a reparatiilor sunt suportate de catre compania noastra.


Notice: Undefined offset: 0 in /home/firesero/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 937

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/firesero/public_html/wp-includes/functions.php on line 3727