Despre noi

Servicii duse la exceptional. Slujba la pasiune

Ce este fire&rescue services?

Infiintata acum 15 ani din pasiunea unui om ce si-a dedicat intreaga viata protectiei si sigurantei cetatenilor, Fire&Rescue Services are un scop clar: lupta impotriva incendiilor si a tragediilor pe care acesta poate sa le produca. Acum, condusa de o echipa de oameni tineri, plini de pasiune si perspectiva, compania noastra isi doreste sa extinda cat mai mult lupta inceputa si sa asigure protectia cat mai multor persoane in fata pericolelor focului.

Avantajele noastre

Ce ne face cei mai buni?

In cei 15 ani de experienta, am schimbat sute de echipamente si utilaje (atunci cand apareau altele mai noi si mai performante), am colaborat cu zeci de producatori/furnizori (alegandu-i pe cei mai buni) si ne-am conformat zecilor de modificari legislative în domeniu – perfectionandu-ne incontinuu si dorind sa fim cei mai buni. Toti angajatii nostri sunt specializati si instruiti, avand cursuri si atestate in domeniul P.S.I., cat si in cel al Sanatatii si Securitatii in Munca.

Tot ceea ce facem este îndreptat spre client si spre protectia lui, ascultandu-i opinia si dandu-i sfaturi. Mai mult, am inteles de fiecare data situatiile complexe ale clientilor, oferindu-le solutii pe masura.

Pe scurt, nu am pus niciodata profitul in fata calitatii serviciilor, nu am facut promisiuni pe care sa nu le putem indeplini si am pus protectia oamenilor pe primul loc. Ne-am extins incet, dar sigur, mentinand calitatea si siguranta serviciilor, devenind lideri nationali in domeniu.

Care sunt rezultatele noastre?

Respectand cele prezentate mai sus, am reusit sa salvam mii de vieti, zeci de cladiri si proprietati, si sa ne facem cunoscuti în domeniul P.S.I. Acum, suntem partenerii celor mai prestigioase companii si branduri din tara, avand clienti in toate domeniile de activitate.

Alatura-te si tu celor mai buni !


Notice: Undefined offset: 0 in /home/firesero/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 937